IZABERITE SIMBOL I SAZNAJTE ŠTA JE SADA NAJVAŽNIJE DA URADITE U ŽIVOTU: Test koji otkriva korake ka srećnoj budućnosti!

Magazin Praksa

16. 12. 2022. 000000 13:00

Photo: Youtube printscreen

Testovi ličnosti služe da na osnovu percepcije i podsvesti, na zanimljiv način otkrijete nešto o sebi. 
Na ovom testu, predstavljeno je 5 simbola, a potrebno je da bez puno razmišljanja, intuitivno, odaberete jedan, i pročitate njegovo značenje. Tako ćete otkriti šta je najvažnije da uradite za srećnu budućnost, u ovom trenutku. 

 Pogledajte sliku pa pogledajte simboliku odabranog predmeta.

Foto: Youtube printscreen

Pročitajte još: KOJE NOVOGODIŠNJE ODLUKE, osim započinjanja dijete i vežbanja, treba da donesete da biste ŽIVELI SREĆNO?

1. Lav simbolizuje sunce i znači da osećate potrebu da uzmete svoju sudbinu u svoje ruke. Pomirite se sa svojim željama i idite svojim putem u miru.
2. Peščani sat simbol je stalnog vraćanja u prošlost. Umesto da previše razmišljate o prošlosti ili neizvesnoj budućnosti, napravite kompromis sa svojim iskustvom iz prošlosti, tako što ćete uzeti samo ono što je najvažnije i živite u sadašnjosti.
3. Mesec predstavlja skrivenu istinu i emocije. Ne potiskujte svoje emocije, izražavajte ih, jer njihovo prikrivanje neće učiniti ništa osim što će vam opteretiti dušu.
4. Ključ ukazuje na da je važno kako se osećate na putu svog života. Možda nećete moći da pronađete odgovore koje tražite, ali ćete pronaći prostranstvo sveta i ljudske duše.

Pročitajte još: TEST LIČNOSTI sa pokretima: Otkrijte svoju DOMINANTNU karakternu osobinu

5. Ruka- ruka sa okom je simbol vaše autentičnosti i potrebe da ostvarite vlastitu životnu misiju. Budite slobodni da prihvatite sebe kakvi jeste, jer to je predslov da se menjate nabolje.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU