· · Komentari: 0

NEVEROVATAN TEST LIČNOSTI KOJI ĆE VAS "ODUVATI"! Zamislite kocku, merdevine i konja...

Test ličnosti koji na prvi pogled izgleda bezazleno, ali ne dajte da vas zavara, odgovori će vas iznenaditi i pomoći vam da otkrijete nešto više o sebi.

1633514719_Depositphotos_26554821_XL.jpg
FOTO: Depozit

Za početak, zamislite da ste došli u pustinju i naišli na kocku, nastavite sa uputstvima i usputite se u dubine podsvesti. Uzmite papir i olovku i zapisujte šta vidite.

Zamislite kocku: Koliko je velika kocka? Koje je boje? Od kojeg je materijala? Vidite li njenu unutrašnjost? Kolika je u odnosu na pustinju?

Zamislite merdevine: Koje su boje merdevine? Od čega su napravljene? Koliko je rastojanje od merdevina do kocke? Da li su merdevine naslonjene na kocku?

Zamislite konja: Koliko je konj udaljen od kocke? Koje je boje konj? Kakav utisak ostavlja na vas? Da li je konj vezan i ima li sedlo?

Stiže oluja: Na kolikoj udaljenosti je oluja od kocke? Da li je reč o maloj ili velikoj oluji? Kako izgleda? Da li prolazi ili se zadržava?

Vidite i cveće: Koliko cvetova vidite? Gde se cvet ili cveće nalazi? Koje je boje? Šta osećate dok ga gledate?

Objašnjenje

Kocka predstavlja vas.

Ono što mislite o kocki je refleksija vašeg mišljenja o sebi. Ako zamislite kocku napravljenu od žutog kamenja, radi se o tome da žuta boja pruža osećaj toplote, a kamen ostavlja utisak snage. Udaljenost između vas i kocke predstavlja razumevanje samog sebe. Ako je kocka daleko, znači da se ne poznajete dovoljno. Ako je unutrašnjost kocke vidljiva, znači da dozvoljavate ljudima da vam se približe i da vas upoznaju. Što je kocka veća u odnosu na pustinju, to je veći i ego.

Merdevine su prijatelji u vašem životu.

Ako se oslanjaju na kocku, znači da se prijatelji oslanjaju na vas. Ukoliko podupiru kocku, znači da vi zavisite od prijatelja. Udaljenost merdevina od kocke označava vašu bliskost s prijateljima. Ono što mislite o merdevinama je refleksija onoga što mislite o prijateljima.

Konj je vaš ljubavnik.

Ako se nalazi blizu kocke, znači da ste veoma bliski. Ako je konj vezan ili ima sedlo, volite da kontrolišete ljubavnika.

Oluja je prepreka u životu.

Ako je oluja blizu kocke, teški periodi su česti. Ukoliko je mala, onda su prepreke u vašem životu takođe male.

Cveće predstavlja vaše potomstvo.

Ako je blizu kocke, vi ste veoma vezani za svoju decu. Osećanja prema cveću obuhvataju vaše emocije prema deci.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.