Ceca progovorila o napadima koje je doživela tokom karijere: "Ne ulazim u primitivne rasprave"

Jelena Blažić

17. 12. 2022. 000000 11:00

Foto: Ataimages

Ceca Ražnatović, kako i sama ističe nije konfliktna osoba. Uvek se trudi da izbegava sukobe, a na provokacije koje često tokom karijere doživljava, skoro da i ne reaguje.

Pročitajte još: "Relja je još gori od Nikolije": Vesna Zmijanac otkrila detalje iz privatnog života poznatog para (FOTO)

- Ja nisam žena koja voli da napravi neprijatelje, već žena koja od neprijatelja pravi da je bar neutralna. Ne volim sukobe i svađe, nisam takva osoba. Što se tiče privatnih odnosa, tu sam nešto drugo - priča Ceca u novoj epizodi "Ceca show".

Folk diva kaže da joj njeno vaspitanje ne dozvoljava da se spušta na primitivne rasprave.

- Postoje stvari gde ti nećeš preći preko svog kodeksa ponašanja, to je kultura. Ako uđeš sa nekim u primitivnu raspravu, ti se valjaš u blatu. Ja nisam životinja pa da se valjam u blatu - kaže Ceca.

Kada jednom prekine prijateljstvo, više nikada ga ne obnavlja.

Pročitajte još: Nakon što je bila pod nadzorom 13 godina pokušava da ponovo pronađe mir: Britni Spirs o mentalnom zdravlju

- Ne želim da produbljujem takve priče, mene jednom možeš da povrediš i uvrediš i to je to, ja se povlačim. Kod mene nema "pljuni, pa poliži". Ne želim da se hranim uopšte mržnjom - ispričala je Ceca.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU