· · Komentari: 0
takmičenje

"Jao vidi, vratila se Jelena Karleuša u žiri": Čime je Saša iznervirao Mariju Šerifović u novoj emisiji?

Marija Šerifović ove subote biće na ivici sa živcima, jer su je po svemu sudeći, kolege dosta iznervirale odlukama kada je reč o glasanju.

1644660832_81c82b51f495629cb3cd54589498253b13e50b43.jpg
FOTO: Printskrin/ TV Prva

- Jao Bože upišaću se sad od smeha. Pa je l' ste vi bre normalni?- obratila se Mara kolegama i dodala- Svi vi koji ste čoveku koji se nije sastavio u dve pesme sa intonacijom dali da prođe.

Većina žirija se nije mnogo trudila da se odbrani od Marijinih napada, ali je zato Viki demonstrativno ustala da kaže nešto u svoju odbranu.

- Obrati se tom ko je lud, direktno u glavu- aludirala je Miljkovićka na Milija.

Pročitajte još: "Pa dobro, sine, što baš..." LEPA BRENA javno kritikovala sina (FOTO)

Baš poput Marije, ni Ana Bekuta nije bila zadovoljna glasovima kada je reč o njenom pulenu te su se udruženim snagama obratile Saši Popoviću tražeći mu da poništi glasove.

- Opet da se glasa Popoviću, je l' čuješ- rekla mu je Marija sa čim se složila i Bekuta.

- Jao vidi, vratila se Jelena Karleuša u žiri- šaljivo je konstatovao direktor, na šta je Šerifovićeva odgovorila- Ušla je, da.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.