Ivana Mihić otkrila TAJNI recept svoje majke: Kolač koji će vas oboriti s nogu

Isidora Čolaković

26. 12. 2022. 000000 13:30

Foto: Printscreen/Instagram - ivana_mihic_official

Ivana Mihić je poznata po tome što već godinama ima izvajano telo. NJen izgled svi hvale, a prema mišljenju mnogih ona je jedna od najlepših glumica sa ovih prostora.

Ona nikada nije imala problem sa viškom kilograma, a to je postigla zahvaljujući posebnom načinu ishrane kojeg se pridržava. Ona izbegava previše začinjenu i brzu hranu, a trudi se da što više jede povrće. 

Glumica se na svom Instagram profilu pohvalila poslasticom koja je njen porok. U pitanju je kolač od jabuka sa kriškama nektarina, koji priprema njena majka Vera Čukić. 

- Zbog velikog interesovanja koje je izazvao kolač moje majke, koji ovog puta niko osim mene nije jeo, ali javno potpisujem garanciju ukusa i kvaliteta, otkrivam vam recept - napisala je Ivana i priložila uputstvo.

Pročitajte još: TikTokerka otkrila mnogo pametniji i praktičniji način: Ostatke hrane svi pakujemo u PLASTIČNE POSUDE POGREŠNO (VIDEO)

Sastojci:

3 šoljice ulja,
3 šoljice mleka,
3 šoljice šećera,
3 jaja,
7 šoljica brašna,
Kašičicu sode bikarbone,
5 izrendanih jabuka.

Priprema:

Sve dobro izmešati i sipati u podmazan pleh srednje veličine. Tri veće nektarine iseći na kriške u obliku polumeseca (ili kajsije, šljive, višnje...), pa ih poređati po smesi. Ubacite u zagrejanu rernu na 200⁰C i pecite 35 do 40 minuta na 180⁰C. Kada se kolač ispeče i ohladi, pospite ga vanilin-šećerom, isecite ga na kocke i u slast pojedite! Za posebno zadovoljstvo, kolač može da se posluži sa kuglom sladoleda od vanile, a tanjir ukrasi borovnicama. Prijatno!

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU