Novogodišnja BAJKA u domu MITROVIĆA: Kristina i Aleksandar mališanima pripredili PRAZNIČNU čaroliju (FOTO)

Isidora Čolaković

26. 12. 2022. 000000 13:30

Foto: Printscreen/Instagram - mitrovic__kristina

Novogodišnja euforija stigla je i u porodicu Mitrović. Aleksandar i Kristina su odlučili da jelku okite jednostavnim, ali efektnim ukrasima, koji su je učinili čarodbom. Odlučili su se za prirodnu jelku, zelene i crvene ukrase, kao i lampice u istim bojama.

Foto: Printscreen/ Instagram - mitrovic__kristina

Ono što je svima privuklo najviše pažnje su ukrasi u motivima junaka iz crtanog filma "Kralj lavova", koji deca verovatno najviše vole da gledaju, a Kristina je snimila i personalizovane ukrase na kojima piše ime njihove najmlađe ćerke i njeno ime.

Foto: Printscreen/ Instagram - mitrovic__kristina

Pročitajte još: BIVŠI MUŽ MARAJE KERI: Nik Kenon ima 11-toro dece sa 6 ŽENA, a 12-to je NA PUTU! (FOTO)

Foto: Printscreen/ Instagram - mitrovic__kristina

NJih su svoju ljubav ozvaničili prošle godine, ali su pre toga dugo bili zajedno. Imaju troje dece - Luku (6), Nađu (5) i Anastasiju, koja se rodila pre dva meseca.

Fudbaler je više puta istakao kako mu je drago što je porodicu zasnovao rano, s obzirom da je imao samo 22 godine kada je dobio prvo dete, a Kristina je tada bila dve godine starija.

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite sa treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca –pričao je svojevremeno fudbaler.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU