Oglas
· · Komentari: 0

Kristina Mitrović napravila drastičnu promenu: Odlučila se za boju kose koja će vladati jesenjom sezonom (FOTO)

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović, rešila je da u novu sezonu zakorači sa novom bojom kose

1661272701_c44f978a8e352399f58e944c480c46733a6ee4e4.jpg
Foto: Instagram printscreen/milica.mitrovic.pink
Oglas

Kako se menjaju sezone godišnjih doba, tako nam dolaze i nove modne sezone, a svaka sa sobom nosi nove trendove.

Za jesen ostavljamo tamnije tonove, pa nije retkost da se dame pri kraju leta odlučuju za novu boje kose, a one koje su negovale plave nijanse prelaze u brinete.

Kristina, koja uvek ide u korak sa najboljim trendovima, odlučila se za drastičnu promenu. Platinasto plave pramenove ofarbala je u smeđe i time se ponovo vratila svojoj nekadašnjoj boji.

Pročitajte još: Progovorio telohranitelj Anđeline Džoli i Breda Pita: "Nikada nisam imao privatni život. Bio sam iscrpljen"

Foto: printscreen/ Instagram/ sixchick

 

Za promene se odlučila u Kanu, nakon što se vratila sa odmora koji je provela na čarobnim Maldivima sa verenikom Ilijom. 

 

Foto: printscreen/ Instagram/ sixchick

Na fotogrfijama možemo da vidimo da se i atraktivnoj brineti dopadaju male tašne, koje su u potpunosti osvojile modne piste širom sveta. NJena oba elegantna stajlinga propraćena su ovim lepim komadom tašne.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas