ZALJUBLJENI KAO NIKADA PRE: Kejt Bosvort napunila 40 u zagrljaju ovog KOLEGE (FOTO)

Magazin Praksa

03. 01. 2023. 000000 11:00

Photo: Profimedia

Glumac, prepoznatljiv po romantičnim komedijama, Džastin Long (44) slavi rođendan svoje drage Kejt Bosvort (40), i ne krije koliko je očaran njome. Simpatični Džastin, napisao je uz svoju objavu:

- Ona je 40! Ona je najbolji deo mog dana, svakoga dana- čak i kada nismo zajedno. Ona se stalno smeje, i čini da se ja smejem-stalno. Ona vidi lepotu u svemu i svuda. Zahvaljuje se svima, čak i kada pati- ona je ljubazna. 

Pročitajte još: Glumac Džeremi Rener teško povređen dok je čistio sneg: Odmah prebačen u bolnicu

U svojoj dugačkoj posveti koju je napisao uz zajedničke fotografije, dodao je još:

- Ona je najjača osoba koju znam. Sedi pored mene sada i piše svoju objavu za koju znam da će biti ekvivalent,
zabavna i iskrena -jer je ona sve to. 

Kejt je u svojoj objavi , kao što je njen partner i predvideo, napisala sledeće:

- Ti si moja ljubav i moje svetlo, moj mir i moje uzbuđenje. Hvala što me držiš za ruku dok spavam. Hvala što mi vezuješ pertle kada primetiš da su raspletene. Hvala što si mi pokazao šta je ljubav, i što je ovo najbolji rođendan ikada! 

Pročitajte još: Na pijaci svirala za 600 dinara i nikad nije bila ponosnija: "Želela sam da pomognem roditeljima i sebi"

Long i Bosvort su u vezi od 2020., a njihova ljubav je ođeknula u javnosti nakon prvog javnog pojavljivanja na Havajima. Priznali su svoju ljubav zajedničkom objavom na Instagramu, gde piju iz iste limenke piva. Inače, Kejt je ranije bila u braku sa rediteljem Majklo Polišom koga je upoznala na snimanju filma koji ju je proslavio ''Big Sur'', od 2013.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU