Oglas
· · Komentari: 0
SKANDAL u kraljevskoj porodici

Brat Kejt Midlton osramotio buduću kraljicu OVIM potezom

Palata je zgrožena potezom kojim je osramoćeno žensko ime, važno Elizabeti II

1667312238_Kejt-2.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Brat buduće kraljice, Džejms Midlton (35) ponovo je šokirao kraljevsku porodicu.

Naime, najmlađi brat Kejt Midlton, poznat kao ekscentrik sklon lošim poslovnim potezima, sada je uradio još jednu stvar zbog koje je završio na stubu srama.

Pročitajte još Telefonski poziv koji je za princa Harija i Megan Markl promenio sve za NOĆ VEŠTICA

Džejms se bavi uzgojem pasa dugi niz godina, pa je svoju najnoviju mezimicu nazvao, ni  manje ni više, po unuci kraljice Elizabete -Isli Filips.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

 

Maleni zlatni retriver Isla, jedna je od osam štenaca koje je njegov pas doneo na svet ovog leta. On se na društvenoj mreži pohvalio slikom ''prinove'', dok je Bakingemska palata, kako navode bliski izvori, ostala zgrožena ovim potezom. 

Oni ne mogu ništa službeno uraditi povodom toga, jer Džejms nije formalni član kraljevske porodice, već bliži rod jedne od članica, pa makar ona bila i buduća kraljica, te se na njega ne odnose pravila.
Ostatak kraljevske porodice je navodno uvređen, jer se jedan običan pas zove isto kao i praunuka kraljice Elizabete. Podsećanja radi, Isla Filips je unuka princeze Ane, i ćerka njenog sina Pitera Filipsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

 

Pročitajte jošSpoj RENESANSE i modernog: Kako bi neka od najvećih imena sadašnjice izgledali u neka davna vremena?

Džejms je mlađi brat Kejt i Pipe Midlton, i dolazi iz ugledne porodice. U braku je sa dugogodišnjom devojkom Alizi Tevenet (33), sa kojom se venčao prošle godine u najvećoj tajnosti, na intimnoj ceremoniji u Francuskoj.

On već  više godina za redom beleži gubitke u svojoj firmi, koju je osnovao 2011.god,  često je u minusu, zbog čega se u jednom trenutku našao na rubu bankrota, a navodno ga je iz ove situacije izvukla sestra Pipa.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas