Preteča TREP STILA: Saša Popović oduvek je bio inovativan, a OVA SLIKA dokazuje da ume da predvidi šta će biti aktuelno (FOTO)

Magazin Praksa

06. 01. 2023. 000000 14:30

Foto: Instagram pruintscreen/estradni.arhiv

Trep muzika stil je hip hopa, koji se razvijao od kasnih 1990-ih do ranih 2000tih u Americi. Kako se ovaj fenomen primio na srpskoj sceni, priča je za sebe...Naime, trep je hibridni nastavak rep muzike.
A uz muziku, ide i određeni stil koji je prati, te su ovi izvođači veoma karakterističnog izgleda, a često podsećaju na junake iz kultnog filma 90tih ''Rane''.

Pročitajte još: Vojaž i Nući odgovorili na KOMENTARE Jelene Karleuše: "Mi smo jaki kalibri"

Izgleda da su se mlađe generacije pronašle u bitovima ove muzike, čije su trenutno najveće zvezde kod nas Nući, Seksi, Breskvica, Corona i Rimski, Jala i Buba Koreli, i mnogi drugi.
Ali pre svih njih, bio je Saša Sale Popović!

Pročitajte još: KAO CECA 90-ih: Anastasija Ražnatović u provokativnom izdanju, poručuje: '' Ne pronalazim se u majkinim pesmama, ne daj Bože!''

 

Ako pogledate sliku iz davne 1994., ovaj uspešni muzički mogul a nekada harmonikaš 'Slatkog greha', izgleda kao popularni trep izvođač sadašnjice. Sale nosi trenerku i široke pantalone, sve je jarkih boja, a na nogama su i popularne patike. Poneo je model naočara, koji bi bez problema neki reper mogao poneti u svom spotu i sada.

Bez sumnje, Popović je bio i ostao neko ko poznaje ukus naroda, i ume da ga predvidi dosta unapred!

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU