Oglas
· · Komentari: 0
ESTRADA

"Ja sam lud, a Bosanac je još luđi": HAOS u ZVEZDAMA GRANDA, Saša Popović se posvađao sa svim članovima ŽIRIJA

Saša Popović bio je oštar prema članovima žirija u sinoćnoj epizodi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

1638107675_sasa.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Zvezde Granda
Oglas

Svake subote publika je navikla na međusobna neslaganja između članova žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

I ovoga puta bilo je svađa među njima, zbog čega je Popović odlučio da bude oštar.

Pročitajte još: Otkriven pravi razlog svađe između Saše Popovića i Miroslava Ilića: "Ucenjivao nas je"

Naime, Viki Miljković je u jednom trenutku komentarisala takmičara, dok ju je Saša odmah prekinuo u izlaganju.

- Sviraš violinu tako da bi sledeći put mogao da dođeš sa violinom i da odsviraš nešto, izuzetno si muzikalan - rekla je Viki, a onda ju je Popović prekinuo i dao reč Bosancu, zbog čega se pevačica uvredila.

- Što mene uvek sečeš? Ja kad pričam ni misao ne završim - rekla je Viki, dok je Bosanac pričao uporedo sa njom, pa ga je Popović zamolio da ponovi.

- Boske, možeš li da ponoviš? - pitao je Saša.

- Ponavljanje nije plaćeno, prema tome odličan si bio... - rekao je Bosanac.

- Ja jesam lud, ali ovaj Bosanac još je luđi od mene. A i ti i ja spadamo u onu grupu mamuta - rekao je Popović.

- Metuzalema - nadovezala se Ana.

- Popoviću ako si ti onemoćao, ja još mogu - rekao je Bosanac.

- Ja nisam onemoćao, ali i ti i ja spadamo u grupu mamuta - rekao je Saša.

- Mislim da si bio za pet glasova, Bekuta te oštetila - rekao je Saša, dok su ostali članovi žirija dovikivali da ga je i Marija oštetila.

- Ne, Marija ga nije oštetila jer je još u prvom krugu imala velikih zamerki. Ja znam da je Bekuta malo mekša od Marije, Marija je zeznut igrač - kazao je Saša, a Marija je dodala: - Baksuz!

- Ja sam lud, Bosanac je još luđi, a ti si Marija najluđa - zaključio je Popović.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas