Ovo je NAJSKUPLJA VENČANICA na kraljevskom venčanju: Ne pripada ni Kejt Midlton ni princezi Dajani (FOTO)

Magazin Praksa

06. 01. 2023. 000000 18:00

Foto: profimedia

Kraljevska venčanja su oduvek privlačila veliku pažnju javnosti, a kada pomislimo na njih, većina se prvo seti svadbe princeze Dajane i princa Čarlsa, Kejt i Vilijama i Harija i Megan. Ono što većina želi da vidi jeste venčanica za koju se mlada odlučila taj dan, i posle venčanja se o istoj piše i priča dugo, dugo...

Poznato je da su venčanice koje su ove mlade nosile bile veoma skupe, ali kada je reč o ceni, nijedna ne može da priđe onoj koju je kraljica Leticija nosila 2004. godine.

Pročitajte još: SVAĐA JETRVA: Princ Hari otkriva da se zaista desio sukob između Megan Markl i Kejt Midlton, uoči njihovog venčanja

Foto: Profimedia

Dok je Dajanina venčana haljina s potpisom Dejvida i Elizabet Emanuel koštala oko 115.000 dolara, a Kejtina haljina modne kuće "Aleksander Mekvin", koju je kreirala Sara Barton oko 434.000 dolara, za venčanicu kraljice Leticije bilo je potrebno izdvojiti čak 6.600.000 evra.

Pročitajte još: Potrošila 739 000 evra na ODEĆU u 2022. godini: Daleko više od Kejt Midlton i kraljice Leticije - Ova princeza je najveća rasipnica među plemkinjama (FOTO)
Savršena toaleta od svile sa desenom ljiljana koji su izvezeni zlatnim i srebrnim nitima imala je i dugačak, zaobljen šlep.
Leticiji je njena svekrva Sofija tada pozajmila prusku dijamantsku tijaru, a mladoženja joj je poklonio veo od svilenog tila izvezen klasovima žita i ljiljanima, dug tri i širok dva metra.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU