Miona Marković se udaje: Romatična PROSIDBA na jezeru Komo (FOTO)

Isidora Čolaković

08. 01. 2023. 000000 15:30

Foto: Printscreen/ Instagram - meseceva_kcii

Glumica Miona Marković sa svojim pratiocima na Instagramu često deli bitne trenutke svog života. Ona je podelila fotografju sa svojim verenikom. Miona je rekla "da" reditelju Davidu Aliću, koji ju je zaprosio u Italiji na jezeru Komo.

"Rekla sam 'BIH, hoću, AAA!' da ću reći DA!'", napisala je presrećna Miona.

Pročitajte još: Dragana Kosjerina prisetila se svog DETINJSTVA: Postavila fotografiju koja je podseća na MAJKU (FOTO)

 

Miona je jednom prilikom otkrila da je svoje telo nekda mučila i izgladnjivala i da je ta faza njenog života trajala 10 godina.

- Bila sam grozno, godinama. Ja sam svoje telo mrzela do te mere da sam se samokažnjavala 10 godina nenormalnim dijetama, koje su uticale na moje hormone i na svašta nešto. Nisam bila zadovoljna svojim izgledom iako ja tada, objektivno gledano, nisam izgledala mnogo drugačije nego sada. Prihvatala sam svoje telo od pupka na gore, a od pupka na dole nikako. Smatrala sam da mi je taj deo tela u lošoj fazi, ali je ta loša faza trajala 10 godina, tako što sam ja svoje telo mučila, izgladnjivala. Išla sam na razne detokse, jela sam banane sedam dana, bila sam na keto ishranama i trenirala dva i po sata dnevno, onda sam izgubila menstruaciju pa sam zeznula sve svoje hormone. Doktorka mi je rekla da ću, ako tako nastavim, imati problem da zatrudnim jednog dana - rekla je Miona koja je problem rešila psihoterapijom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU