Oglas
· · Komentari: 0

Glumica Miona Marković prošetala HALJINU staru 43 godine: Iza nje se krije zanimljiva PORODIČNA priča (FOTO)

Glumica oduševila vanvremenskim modnim komadom

1668422456_Foto-Printscreen-Instagram-meseceva_kcii.jpg
Foto Printscreen Instagram meseceva_kcii
Oglas

Glumica Miona Marković je prošetala crvenim tepihom u haljini koja je stara 43 godine. Iza sebe ima zanimljivu porodičnu priču.

"Priča o jednoj haljini… Davne 1979. moj deda donosi je iz Damaska u Srbiju za 18. rođendan moje tetka Daše. NJu i jedan zlatan lančić, negde baš u ovo vreme, ali bliže decembru nego novembru. Ona je oblači na novogodišnju žurku i svoj rođendan (rođena je 1. januara) i posle još nekoliko puta na maskenbale i slične svečanosti. Kada je nosila moju sestru Sonju u stomaku vrlo joj je odgovarala ova haljina zbog širine, i onda je 1994. predaje mojoj drugoj tetki Mileni, kada je ona bila trudna sa Ognjenom. Nekako se haljina vraća kod Daše i ona pre dve godine odlučuje da je preda meni, njenoj bratanici", napisala je Miona uz fotografiju sa premijere.

Pročitajte još: Kad hoće da zavodi: Seka Aleksić doživela peh na nastupu (VIDEO)

 

Ovo je bio prvi put da ju je Miona obukla, a nada se da će se tradicija nastaviti i da će haljina još mnogo puta biti obučena u njenoj porodici.

"Haljinu staru tačno 43 godine, skoro pola veka, oblačim prvi put za premijeru filma 'Vera'. I zaista je neverovatan osećaj kada nosiš istoriju na sebi, sigurno ću je i ja nositi kad budem bila u drugom stanju i sigurno ću je čuvati kako bi je jednog dana nosila moja ćerka ili moja bratanica. Volela bih da je neko nosi 2079. godine kada će žena moje krvi izgovoriti: 'Nosim haljinu iz Damaska staru čitav vek!'", poručila je glumica.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas