Rijana u crnom od glave do pete na dodeli Zlatnog globusa: Pevačica ponela materijal koji ćemo voleti ove godine (FOTO)

Kristina LJubisavljević

11. 01. 2023. 000000 09:20

Foto: Profimedia

Nakon prošlogodišnje pauze Zlatni globus se vratio na Beverli Hils. Sinoć su dodeljene prestižne nagrade najboljim filmskim i televizijskim ostvarenjima u godini.

Pre nego što je ceremonija počela, sve oči bile su uprte u holivudkse zvezde koje su se prošetale crvenim tepihom. Poznate ličnosti iz sveta filma, ali i muzike, pokazale su najbolja izdanja na samom početku godine.

Među njima je bila i pevačica Rijana, koja je bila nominovana za najbolju pesmu za svoj rad na "Lift Me Up" u filmu Crni panter: Vakanda zauvek.

Pročitajte još: NINA SENIČAR oduševila na dodeli ZLATNOG GLOBUSA: Srpkinja dokazala Holivudu da su klasika i jednostavnost uvek na ceni (FOTO)

Lepa Rijana je donela sav svoj glamur u plišu i dijamantima. Preskočila je crveni tepih, ali je i te kako primećena na ceremoniji dodele, došavši sa partnerom Asapom Rokijem.

Lepotica sa Barbadosa ponela je usku top haljinu midi dužine, a preko je ponela plišani ogrtač što primećujemo na brojnim sinoćnim zvanicama. Našminkala se jednostavno, ali je zato pogled skrenula na neobičnu frizuru.

Foto: profimedia

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU