· · Komentari: 0

NINA SENIČAR oduševila na dodeli ZLATNOG GLOBUSA: Srpkinja dokazala Holivudu da su klasika i jednostavnost uvek na ceni (FOTO)

Nina Seničar kupi poglede gde god da se pojavi, a tako je bilo i ovog puta

1673423871_profimedia-0733318249.jpg
Foto: Profimedia

Dodela Zlatnog globusa održana je sinoć u Los Anđelesu. Crvenim tepihom prestižne filmske nagrade prošetale su se brojne svetske zvezde, a tu se našla i naša glumica i manekenka, Nina Seničar.

Nina je bila u društvu supruga takođe glumca, Džeja Elisa i plenila je lepotom i harizmom koju poseduje.

Naša glumica obožava klasičnu modu, a njena pojavljivanja uvek su pomno ispraćena. Sada se ponovo može reći da je jedna od najbolje obučenih na sinoćnoj dodeli.

Pročitajte još: ZLATNI GLOBUS 2023: Oni su sinoć odneli kući veliko svetsko priznanje

Nina pokazuje da je jednostavnost i te kako na ceni. Odlučila se za meterijal koji je uvek odličan izbor za svečane prilike jer sa sobom nosi glamur - pliš. Bordo haljina prati liniju tela i seže do poda. Svemu je dodala srebrne sandale koje su se savršeno uklopile uz kristale u predelu dekoltea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Celokupan izgled upotpunila je samo tankom narukvicom još jednom pokazavši da je manje više kada je moda u pitanju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.