Vesna Zmijanac otkrila da li bi snimila duet sa Nikolijom i dodala: "Ne razmišljam šta ću sa parama" (FOTO)

Jelena Knežević

14. 01. 2023. 000000 09:20

Foto: ATA images

Pevačica Vesna Zmijanac nastupala je za doček srpske Nove godine. Radi punom parom i, kako kaže, ne može da se izbavi od posla:

- Za Novu godinu nemam rituale, ne znam kako da se izbavim od posla, jer sam mnogo radila zadnjih meseci, mislila da će to da se završi sa Novom godinom, međutim, kako stvari stoje, ništa od toga, ovi moji samo dodaju i dodaju nastupe - rekla je za "Blic", pa dodala:

- Pravo da vam kažem, ja samo idem i radim, ne razmišljam šta ću sa parama, jedino što me još čini srećnom je da pevam. Ne znam više šta ću sa sobom. Penzija mi je taman da platim infostan. Mislim da sam zaslužila nacionalnu penziju, ispunjavam sve uslove, ali ja još uvek dobro radim, ima puno pevača koji to ne mogu više da rade, možda su njima više potrebne te parice.

Pročitajte još: "Stalno kupujem kod Kineza, estetske korekcije ne plaćam": Nada Topčagić šokirala priznanjem

 Ističe da joj trenutno nije potreban neko i objašnjava da nema planove ima kada su biznis i nekretnine u pitanju:

- Prošli put sam rekla da mi je potrebna srodna duša, sad više nemam vremena za to. Ne interesuje me ni biznis. Na sve ovo samo mi još biznis fali, šta će više čoveku. Nikoliju treba da pitate za nekretnine, da li ima neku u planu, ja sam svoje završila, treba to održavati - zaključila je za pomenuti medij.

Pročitajte još: Nataša Bekvalac u iskrenoj poruci: ''NISAM toliko HRABRA, ljudi veruju u mene više nego ja sama'' (VIDEO)

Mnoge je zanimalo da li bi snimila duet sa ćerkom Nikolijom koja je izjavila da joj te to velika želja:

- Stav je da se snimi duet, ali mora da bude dobra pesma - rekla je za "Kurir".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU