Oglas
· · Komentari: 0

"Majka me nije preterano hrabrila da postanem glumac": Miloš Biković proslavio 35. ROĐENDAN: "Bilo je momenata kada nismo imali za najosnovnije" (FOTO)

Glumac je otrkio malo poznate detalje iz privatnog života

1673680584_foto-ATA-images-Milos-Bikovic.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Talentovani glumac Miloš Biković, juče je napunio 35 godina, a njegov život nije baš bio bajkovit. I dok mnogi misle da je imao detinjstvo za poželeti, Miloš Biković, je ranije govorio da to nije baš bilo tako.

- Život nije lak ni za koga od nas. Možda će moj sin imati bogatog oca, ali ja nisam imao tu sreću. U ranoj mladosti sam naučio da se odričem onoga što roditelji ne mogu da mi priušte. To me nije umanjilo kao dečaka, kasnije tinejdžera i muškarca. Oni koji su imali sve nisu znali vrednosti ne samo materijalnih stvari, već i onih životnih. Kod mene se uvek javljala želja da sebi zacrtam ciljeve takve da mi za njih treba snaga celog uma i tela. Mali snovi do kojih se lako dođe nikada nisu značili ništa - rekao je glumac ranije za Alo.

Pročitajte još: "Porodica je temelj svega": Nikola Rokvić otkrio zbog čega još uvek nisu odabrali ime za TREĆE DETE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

- Devedesete godine bile su teške za nas. Tata je ostao bez posla i bilo je momenata kada nismo imali ni za najosnovnije potrebe, a sok i čokolada su nam bile luksuz. Ali nije tada bilo teško samo nama već celoj naciji - rekao je ranije za Hit Informer, pa dodao:

Sa drugarima sam često igrao košarku, fudbal i ostale igre koje su zahtevale da budemo aktivni i da se družimo. Imali smo sreće, jer današnje generacije odrastaju uz ekrane mobilnih telefona i ne viđaju se, već se igraju u tom virtuelnom svetu, nesvesni posledica.

Pročitajte još: "Stalno kupujem kod Kineza, estetske korekcije ne plaćam": Nada Topčagić šokirala priznanjem

- Inače, poznato je da ima brata Aleksandra koji se pre 11 godina, zamonašio, a na majku je nakon smrti Miloševog oca 2006. godine pao najveći teret u porodici u najosetljivijem periodu glumčevog odrastanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Hrabra i snalažljiva majka Marija kako je Miloš jednom opisao svoju majku najzaslužnija je za to što je on danas.

- NJoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala - rekao je svojevremeno Biković i otkrio šta je prvo kupio majci kada je dobio prvi veliki honorar.

- Kupio sam joj stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. NJoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan - rekao je Biković i dodao.

- Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - ispričao je glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas