Jelena Karleuša se prisetila svog učešća u rijalitiju: " To je NAJGORE iskustvo u mom životu"

Isidora Čolaković

15. 01. 2023. 000000 14:30

Foto: Printscreen/YouTube - Jelena Karleuša, Ataimages.rs

Jelena Karleuša je nedavno nazvala ljude koji učestvuju u rijalitijima "ljudima sa margine", a onda se prisetila i svog učešća u Velikom Bratu.

Ona je ušla u VIP izdanje Velikog Brata pre 14 godina. Tada je bila trudna sa mlađom ćerkom Nikom, a izdržala je svega 24 sata. Pridružila se ekipi koju su činili pokojni reper Dalibor Andonov Gru, Filip Kapisoda, Dragan Marinković Maca koji se šalio da je dete njegovo, ali i Miki Đuričić s kojim se isto veče posvađala.

Pročitajte još: Jelena Đoković zapalila mreže: Pozirala u helankama i topu i oduševila pratioce (FOTO)

- Bila sam 24 sata u VIP Veikom bratu, kada je bio najpopularniji, najgledaniji rijaliti na planeti i kada su u rijaliti ulazile najveće i najintrigantnije zvezde. Bukvalno su se otimali ljudi sa vrha da budu tamo. Ja sam ušla na jedan dan i to je moje najgore iskustvo u životu. Sećam se da sam ušla u jednu tajnu sobu i producent koji je trebalo da otvori ta dupla vrata i da me pusti da izađem je stao ispred vrata i počeo da me ubeđuje da ostanem, da je strašna gledansot i da ostanem još jedan dan. Ja sam bila u kućnoj haljini i bosa, svom snagom sam ga gurnula, trudna, da se pomeri da izađem iz tog pakla. S druge strane, moja majka je bila u rijalitiju, ona je uživala u tome. Ali ona je bila velika dama i gospođa i svi su je upoznali kao divnu ženu, sa drugačije strane -  rekla je Jelena za Telegraf.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU