Još jedan krah: Britni Spirs doživela napad panike u restoranu, pričala neprepoznatljivim govorom, a sada je objasnila šta se dogodilo (FOTO/VIDEO)

Kristina LJubisavljević

16. 01. 2023. 000000 10:00

Foto: Profimedia

Pevačica  je u petak snimljena sa suprugom Semom u restoranu u Los Anđelesu, ali se veče koje je moglo da bude lepo završilo ne tako srećno.

Pretpostavlja se da je razlog njenog paničnog napada to što je shvatila da je drugi gosti restorana snimaju jer su shvatili da je pored njih velika zvezda. Čim je Spirs primetila da je svi snimaju telefonima, doživela je slom koji nije prijatno gledati.

Pročitajte još: Holivud je sinoć sijao: Lili Džejms hrabro u providnoj haljini, Džulija Roberts pokazala zašto je jednostavna moda još uvek u samom vrhu (FOTO)

Počela je da viče i priča besmislice potpuno neprepoznatljivim govorom. NJen suprug je brzo izašao iz restorana, pa je ostala samo sa telohraniteljem koji ju je izveo i vratio se da plati račun.

Britni je nakon incidenta odlučila da se oglasi i prokomentariše šta se dogodilo. Pevačica se u objašnjenu ponovo dotiče svog života i stanje povezuje sa svime što joj se dešavalo:

- Siguran sam da sam donela milijardu osmeha izgledajući kao Šrek u restoranu. Čak ni moj najbolji prijatelj nije mogao da dočeka da mi pošalje snimak. Znam da su sve vesti o tome da sam bila malo pijana u restoranu…  Tako sam polaskana što pričaju o meni kao manijaku, ali onda imajte hrabrosti da pričamo o svim negativnim stvarima koje su se desile u mojoj prošlosti - deo je objašnjena pevačice.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU