Oglas
· · Komentari: 0

Izabrana MIS UNIVERZUMA: Pogledajte ko je zvanično najlepša žena na svetu i odakle dolazi (FOTO)

Sinoć je u NJu Orleansu održano 71. po redu takmičenje za Mis Univerzuma

1673775993_profimedia-0749754691--1-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Sinoć je u NJu Orleansu održano takmičenje za Mis Univerzuma. Pobednica dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, a poreklom je sa Filipina. 

R'boni Gabrijel ima 28 godina, a u trci je bilo 80 žena iz čitavog sveta. Prva pratilja bila je Venecuelanka Amanda Dudamel, dok je druga pratilja mis Dominikanske Republike, Andreina Martines Founijer.

Misica modna kreatorka i drži časove šivenja, ali se aktivno bavi i modelingom. Diplomirala je na Univerzitetu Severni Teksas i ima diplomu iz modnog dizajna, a veoma je posvećena onome za šta se školovala i ima sopstvenu liniju odeće.

Foto: Tanjug/AP

Pročitajte još: Snimak Viki Miljković od pre 30 godina: Pevala Cecin hit na veselju, pa se žalila orkestru (VIDEO)

Kada su je pitali šta će promeniti ako postane Mis Univerzuma, ona je imala spreman odgovor koji je uticao na njenu pobedu.

- Iskoristila bih to da budem lider u promenama. Kao veoma strastveni dizajner šijem već 13 godina i koristim modu kao snagu za dobru energiju. U svojoj industriji dala sam doprinos smanjenju zagađenja jer odeću pravim od recikliranih materijala. Dajem časove šivenje ženama koje su žrtve nasilja u porodici i trgovine ljudima. Ovo kažem da bih istakla koliko je važno ulagati u druge, u našu zajednicu i iskoristiti svoje jedinstvene talente kako bismo napravili razliku. Svi mi imamo nešto posebno u sebi, i kada posadimo to seme u druge ljude u svom životu mi ga koristimo kao sredstvo za promene i menjamo sve oko nas - istakla je ova lepotica.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas