Andreana Čekić zapalila mreže: Pevačica pozirala u kupaćem bez šminke i perike (FOTO)

Isidora Čolaković

17. 01. 2023. 000000 18:00

Foto: Ataimages.rs, Printscreen/Instagram - andreanacekic

Anreana Čekić je odlučila da početak ove godine provede u toplijim krajevima i da se odmori. NJoj je biklo potrebno da predahne od mnogih obaveza koje je imala u proteklom periodu, a destinacija za koju se opredelila je Dubai.

- Vežbam da budem na odmoru, jer sam zaboravila šta je to - napisala je Andreana i ispozirala na plaži u kupaćem kostimu.

 

"Zašto kriješ svoje telo?", "Moraš malo na sunce", "Bomba", "Grudi su kao milion dolara", "Mačko", bili su samo neki od komentara.

Pročitajte još: U ovom izdanju nikada nismo imali prilike da je vidimo: Transformacija Senide pokrenula lavinu reakcija (FOTO)

Andreana je na fotografiji bila bez šminke i sa svojom prirodnom kosom. Poznato je da ona često nosi perike, a jednom prilikom je otkrila i zbog čega.

- Kao prvo, zato što mogu. Kao drugo, zato što tako štedim na vremenu. Zato što se danas perike nose iz zabave, a, ne daj Bože, zbog bolesti! Kao treće, zato što je to 'must-have' (engl. morate imati, trend). Uostalom, kada mogu Kardašijanke, mogu i ja - objasnila je pevačica pre nekoliko godina.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU