· · Komentari: 0

Andreana Čekić objavila sliku sa majkom i izazvala pravu pometnju: Komentari se samo ređaju (FOTO)

Pevačica ne krije koliko je vezana za svoju porodicu

1664435978_andreana_cekic_16112018_0012.jpg
Foto: ATA images

Pevačica Andreana Čekić rođena je u Bosni, a popularnost je stekla kada se pojavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" i pokazala svoje izvanredne vokalne sposobnosti.

Iako je rođena u Bosni, sa majkom je otišla u Beč, gde je završila osnovnu i srednju školu. U rodno mesto dolazi kako bi obišla oca, a sa svojom porodicom ima veoma blizak odnos.

Andreana ne krije da joj je porodica veliki oslonac. Nedavno je objavila fotografiju sa majkom koja je izazvala lavinu reakcija.

Pročitajte još: Poznati muzičar i glumac pronađen MRTAV: Preminuo je u kući prijatelja, a UZROK smrti još uvek nije poznat (FOTO)

"Kao da ti je sestra, a ne majka"," Nije moguće da je ova žena tvoja majka", "Prelepe ste obe", bili su samo neki od komentara.

Čekićeva je nedavno u emisiji "Premijera" otkrila da svoje buduće veze neće eksponirati u javnosti:

"Kad budem imala vezu, ja to neću eksponirati, zato što sam se umorila od toga. Mislim da sam ja i žena i muškarac uvek bila, ne samo u vezi, nego generalno. Raditi ovaj posao nije lako, tako da moraš biti spreman na sve. Ne možeš da budeš razmaženo derište, jer će te lupiti po glavi sve i svašta i samo ćeš se razočarati, tako da takve kao ja rano nauče da budu i muško i žensko".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.