Najmisteriozniji znakovi horoskopa: Oni su profesionalci u prikrivanju osećanja

Kristina LJubisavljević

20. 01. 2023. 000000 08:20

Foto: Shutterstock

Često nailazimo na ljude kojima nije prijatno da dele svoje emocije sa svima. Potiskivanje osećanja i stvaranje zagonetne ličnosti štiti ih od pokazivanja svoje ranjivosti.

Rak

Rakovi su nesumnjivo najtajnovitiji horoskopski znak na astrološkom nebu. Ovaj kardinalni vodeni znak ima tendenciju da svoja osećanja drži za sebe i retko ih deli sa bilo kim jer se plaše da će biti povređeni. Rakovi su super empatične duše koje ne vole da uznemiruju nekoga svojim osećanjima, pa biraju da ćute čak i ako to ne bi trebalo.

Pročitajte još: PERIOD OD 22. JANUARA DO 20. APRILA BIĆE NAJSREĆNIJi: Otkrijte koje 4 stvari donose planete u direktnom hodu

Ovan

Iako su spolja otvoreni i društveni, rođeni u Ovnu iznutra su mekani i nikada nikome ne otkrivaju svoja prava osećanja.

Škorpija

Još jedan horoskopski znak čije su srce i osećanja tajna čak i za njihove najbliže. Oni imaju duboka i intenzivna osećanja, ali nikada ni sa kim ne dele svoje pravo ja. Retko  dozvoljavaju nikome da se meša u njihovo emocionalno stanje.

Jarac

Jarčeve je zaista teško razumeti i čitati jer su oni profesionalci u poigravanju sa svojim osećanjima i njihovom uklanjanju, odnosno sakrivanju. Možda izgledaju kao da su društveni, međutim, svrhe i ciljeve drže samo za sebe, piše Pink Villa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU