· · Komentari: 0

3 HOROSKOPSKA ZNAKA koje će pratiti sreća do 2025. godine: Sva vrata će im biti otvorena

Pogledajte da li ste među njima

1660562071_woman-1844727_960_720.jpg
Foto: Pixabay

Već smo pisali kojim znacima će se osmehnuti sreća do kraja ove godine, a danas saznaje koga će zvezde nagraditi naredne 3 godine:

Astrolozi ističu da baš takva srećna okolnost očekuje 3 horoskopska znaka u naredne tri godine, odnosno do 2025. godine. Proverite jeste li među njima!

Uran je u Biku do 7. jula 2025. godine i njegov ulazak u ovaj zemljani znak bio je buran, više negativan nego pozitivan. Međutim, kako vreme prolazi, donosi značajne promene, baš onakve koje nas podstiču da napredujemo, prihvatimo transformaciju.

Pročitajte još: MLAD MESEC U DEVICI: Od 27. avgusta ovim znakovima slede OGROMNE promene

On utiče na sve aspekte našeg života, a najviše na lekcije, odnosno da ostavimo sve staro, loše i ono što nas opterećuje, a odvažimo se da napravimo promenu koja može isceliti.

Saznajte koja 3 horoskopska znaka će sreća pratiti sve do 2025. godine:

Bik

Bik će imati najviše uspeha na ljubavnom planu. Usamljena srca će upoznati osobu koja će izazvati njihov interes i iskreno oduševljenje, a uskoro će se ispostaviti da je to osoba s kojom žele da provedu ostatak života.

To ne znači da one koji su u vezi ne čeka nešto lepo – njihov ljubavni život biće pun harmonije i ljubavi.

Ući će u period u kojem će zavladati nova energija posvećenosti, bliskosti i mira.

Vaš poslovni život će takođe biti posut cvećem, jer su naredne 3 godine idealno vreme da započnete posao o kojem ste dugo razmišljali.

Lav

Ako su vam u poslednje vreme nedostajale stabilne finansije, sada je vreme da uspostavite red u područje novca. Polako će se otvoriti tok novca i vaš rad i trud će konačno biti primećeni, čak možete očekivati i povišicu.

Bavićete se mnogim novim stvarima, sticati iskustva i sve će pasti na plodno tlo.

Osetićete nalet kreativnosti koji će pozitivno uticati na sva područja vašeg života.

Bićete zaista nezaustavljivi u naredne 3 godine pa maksimalno iskoristite ovaj period za napredak.

Devica

Devicu čekaju nove prilike, ali i izazovi i avanture za kojima je čeznula u prethodnim godinama. Ne gubite vreme u naredne 3 godine – učite nove jezike, putujte, čitajte, usavršavajte nove veštine.

Pred vama su meseci koje morate maksimalno iskoristiti. Gde god da se pojavite bićete u centru pažnje, a i sami ćete biti oduševljeni uspehom koji ste postigli.

Imaćete dobre razloge da budete ponosni na sebe. Bićete okruženi pozitivnom energijom, dobrim raspoloženjem i osećanjima da možete da osvojite ceo svet.

Zvezde i planete su na vašoj strani – dobro iskoristite njihovu naklonost.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.