TREĆA SREĆA: Popularni pevač Džon Ledžend i supruga Krisi Tajdžin, dobili su treće dete i nazvali je OVAKO (FOTO)

Magazin Praksa

20. 01. 2023. 000000 19:00

Photo: Profimedia

Upoznali su se tokom snimanja spota, pa iako je veza započela kao neobavezna, nakon nekog vremena našli su se pred oltarom. Koliko voli svoju ženu, i koliko je očaran njome, Džon Ledžend opevao je kroz stihove '' Ceo ja volim celu tebe''.
Model (37) i pevač (44) već imaju dvoje dece: ćerku Lunu i sina Majlsa, a pre par godina nisu krili bol i razočarenje kada je došlo do komplikacija tokom trudnoće, gde su nažalost izgubili jednu bebu. Krisi je uvek bio neko ko veoma vokalno iznosi svoja mišljenja, i deli sa javnošću i lepe i one manje lepe situacije iz života.

Pročitajte još: ''NE ZNATE KROZ ŠTA SAM PROŠLA'': Prijanka Čopra Džonas, objašnjava zašto su se ona i muž odlučili za SUROGAT MAJKU (FOTO)

Ovog puta, povod za oglašavanje bile su prelepe vesti. Porodica Ledžend-Tajdžin, postala je bogatija za još jednog člana.


Uz prelepu sliku svoje troje dece, Krisi je sa pratiocima podelila kako su svoju najmlađu naslednicu nazvali:

- Ona je tu! Esti Maksin, kuća je vesela i puna, naša porodica ne može biti srećnija. Tata noću lije suze radosnice kada vidi Lunu i Majlsa pune ljubavi, napisala je ona, pa u svom šaljivom stilu dodala:
- A ja učim da ti još uvek trebaju pelene posle carskog reza?! U stanju spokoja smo. Hvala svima na lepim željama i ljubavi- osećamo je.

Pročitajte još: ''U ISTO VREME SAM SREĆNA I PRESTRAVLJENA '': Godinu dana nakon gubitka bebe, pevačica objavila prelepe vesti (VIDEO)

Ledžend je prvi objavio lepe vesti, da je po treći put postao otac tokom svog nastupa, saopštivši publici da su on i supruga dočekali treće dete ''malu devojčicu ovog jutra''.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU