Ćerka Lize Meri Prisli, Rajli Keug: Prekinula tišinu nakon majčine IZNENADNE SMRTI (FOTO)

Magazin Praksa

21. 01. 2023. 000000 12:40

Photo: Profimedia

Nakon razvoda svojih rodtelja, Lize Meri Prisli i Denija Keoga, Rajli (33) je ostala bliska sa svojom porodicom, iako je želela nezavisnost u svojoj karijeri. Rajli Keug bavi se glumom, a ovo je njeno prvo oglašavanje nakon što joj je majka preminula u 54.godini.
 
Keog je objavila sliku sa majkom iz detinjstva, a u opisu je ostavila samo jedno srce. Objava je došla samo nedelju dana nakon što je potvrđeno da je Liza sahranjena na Elvisovom imanju Grejslend, pored pokojnog sina i oca.
Pročitajte još: Život sa PUNO BOLA: Lisa Meri Prisli jedva da je poznavala svog slavnog oca, a PRE 3 GODINE NAPUSTIO JU JE I SIN (FOTO)
 
 
Rajli je prva Lizina ćerka, iz prvog braka, iz kojeg je dobila i sina, koji je izvršio samoubistvo pre tačno dve godine. Rajli ima još 2 sestre bliznakinje, koje je njena majka dobila iz drugog braka.
 
Foto: Profimedia

 Pročitajte još: Tužna vest: Liza Meri Prisli, ćerka Elvisa Prislija, preminula u 54.godini

Ona je jednom prilikom izjavila kako se oseća povodom toga što je unuka tako slavnog dede:
 
- LJudi me uvek pitaju 'Koliko je ludo da ti je deda bio Elvis?' Ja ih usrećim pruživši im odgovor 'Da, veoma ludo!' Ali u stvari, ja nikada ne mislim o tome. Realnost je da znam onoliko o svom dedi, koliko bi znao neko o dedi kojeg nikada nije upoznao, rekla je mlada glumica.
 
BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU