Sin Sanje Kužet imao potres mozga: Javili joj u toku snimanja emisije - "Morali smo sve da SAKRIJEMO"

Isidora Čolaković

22. 01. 2023. 000000 10:00

Foto: Ataimages.rs

Voditeljka Sanja Kužet svoj posao obavlja veoma profesionalno. Jednom prilikom su joj u toku snimanja emisije "Zvezde Granda" javili da joj je sin imao potres mozga. Međutim, ona je svoj posao obavila profesionalno,a o cveloj situaciji je jednom prilikom pričao njen kolaga Voja.

- Imali smo situaciju da je Sanjin stariji sin pao i polomio glavu. U tom trenutku smo snimali emisiju, a Sanju je zvala majka i rekla joj šta se desilo. Zvao sam moju suprugu koja je u medicini i zna lekare, pa su oni dalje zvali Sanju, sve se to dešavalo tokom snimanja. Upravo u tom trenutku Sanja je izlazila na scenu - prisetio se Voja.

Pročitajte još: Jovana Jeremić iskreno o PREVARI: "Živela sam u ZABLUDI"

Sanja kaže da to nije bio jediti put da su proživeli tako nešto, ali da je to deo njihovog posla i da su morali da se prilagode.

- Imao je u tom trenutku ozbiljan potres mozga. To je bila samo jedna od situacija, ali kada gledate emisiju, nemate pojma šta se desilo. To je jedna od stvari koje prosto moramo da sakrijemo. Tokom snimanja svih ovih godina izgubili smo mnoge drage ljude, imali smo ozbiljne lične gubitke - objasnila je voditeljka.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU