Oni vole samo SEBE! Ovo su 3 NAJSEBIČNIJA horoskopska znaka

Kristina Malešević

13. 05. 2023. 000000 10:40

Foto: Shutterstock

Bik

Ovo je jedini znak koji sebe smatra praktično centrom univerzuma. Apsolutno je uvek siguran u sopstvenu ispravnost i ne dozvoljava čak ni pomisao da bi mogao pogrešiti u nečemu. U isto vreme, Bik ne može da izdrži ni delić kritike. Pa, stvarno, kako se može kritikovati ideal?

Ako odlučite da imate blizak odnos sa Bikom, budite oprezni: predstavnici ovog znaka vole da kontrolišu sve, komanduju svima. NJihova najgora osobina je, po mišljenju astrologa, želja da od svih ljudi naprave svoje "marionete". Ovo treba da razumete i da budete spremni da se zauzmete za sebe, ne plašeći se arogancije, a ponekad čak i grubosti.

Škorpija

Po sebičnosti, ovaj horoskopski znak zauzima počasno drugo mesto. Prvo, uvek mora da bude „vođa čopora“, spisak nije za njega. Drugo, ne može biti u vezi u kojoj nema potpunu kontrolu. Škorpije su apsolutni narcisi, ali ovo je podnošljivo dok im neko ne slomi srce. Tada Škorpija može postati veoma okrutna i bolje je kloniti se njega. Najteže je blizak krug Škorpije, oni moraju da se obuzdaju i izdrže njegov bes.

Vodolija

On zatvara prva tri najsebičnija znaka, ali će se veoma iznenaditi ako sazna da ga drugi tako doživljavaju. Sam Vodolija sebe smatra nezavisnim i slobodnim od konvencija, ali u stvari to znači da retko razmišlja o osećanjima drugih ljudi. Fokusira se isključivo na svoje probleme i potrebe, radi šta hoće, bez obzira na druge. A ume i da zavara druge svojom nepostojanošću: danas odgurne voljenu osobu, a sutra zahteva da se vrati.