Specijalna verzija: Cvetanje trešanja ali i "mini kabrio" najavili proleće (Foto)

Petar Živković

23. 04. 2020. 000000 09:29

Foto:MINI

Ima li lepšeg godišnjeg doba od proleća za zaljubljenike u kabriolete? Otvoren krov, nesputan pogled, umilni sunčevi zraci i vetar u kosi. Dodajte tome još i cvetanje trešanja, mali, okretni automobil sa četiri mesta za odrasle putnike - "mini konvertibl sajdvolk" i uživanje je kompletno.

Foto:MINI

Kompanija "Mini", koja je procvetala pod upravom bavarskog giganta "BMW" je za proleće 2020. pripremila specijalnu verziju svog "kabioleta".

Za promociju su odabrali Bon, njegov stari deo, prepun uzanih uličica ali i trešnje, koje su, naravno, u punom cvatu a u taj razigrani splet boja, savršeno se uklopila i ova verzija "mini konvertibl sajdvolka".

Pročitajte još: Nanizao pregršt nagrada: Mašina za pravljenje adrenalina - „ABART“

Ofarban je u "duboka laguna metalik" boju, koja je kombinovana sa naplatcima od 17 inča od lake legure, dvobojnim koji daju savršenu kombinaciju.

U ovoj,početnoj ediciji, mekani sklopivi krov se otvara/zatvara električno, potrebno mu je samo 18 sekundi za ovu operaciju. Naravno i on je specijalno ofarban, u skladu sa prolećnim koloritom.

Foto:MINI

Naravno, sve ostalo od sedišta presvučenih kožom, do naprednih sistema za podršku vozaču je tu, baš kao što se od ovog brenda i očekuje.