Seksi kombinacije, moćan glas: Neviđeni spektakl Jelene Karleuše u 60 minuta (Foto+Video)

Jelena Blažić

27. 05. 2020. 000000 10:30

Instagram printscreen/karleusastar

Popularna pevačica i ovoga puta pomerila je granice na našim prostorima, ali i šire, kada je scenski nastup u pitanju.

Pročitajte još: Sanja Marinković progovorila o razvodu: Na pitanje voditelja prekrila lice rukama

Koncert koji je preko više od 100.000 ljudi pratilo preko aplikacije Youbox, započela je sletanjem iz helikoptera na kome su bili iscrtani njeni inicijali, da bi se potom u crnom džipu vozila po bini uz njen dobro poznati hit "Upravo ostavljena". 

Jelena je na samom početku koncerta zablistala u crnom seksi kostimu i dubokim crnim čizmama,a tokom koncerta promenila je četiri odevne kombinacije.

Nakon što je otpevala nekoliko svojih hitova, Jeleni su se na sceni pridružile seksi članice popularnog benda "Hurricane" , a najveće iznenađenje za pratioce izazvalo je pojavljivanje njene mlađe koleginice Milice Pavlović sa kojom je otpevala pesmu "Seksi senjorita". Seksi dame izazvale su pregršt pozitivnih komentara, dok neki sumnjaju da će ove dve pevačice uskoro i ukrstiti svoje glasove.

Pročitajte još: Bivši vlasnik Formule 1 postaje tata u 89. godini

Nizali su se hitovi, ali i razne odevne kombinacije koje nikoga nisu ostavile ravnodišnim. Muzički spektakl završila je pevajući svoje dve duetske pesme, "Bankina" koju je otpevala sa Acom Lukasom i pesmu "Ostavljam te", koju je snimila sa bugarskom zvezdom Azisom.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LIVE STREAM CONCERT 🙌🏻💪🏻❤️ @youboxmusic Ostatak možete pogledati na #youbox aplikaciji

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on