Svi se pitaju DA LI JE OVO MOGUĆE: Novi TRIK na internetu ljude ostavlja potpuno ZBUNJENIM (VIDEO)

08. 06. 2020. 000000 20:00

Foto: Printskrin / Tviter LG Tori Pareno

Na poznatoj društvenoj mreži TikTok pojavili su se videi u kojima, uglavnom žene, izvode takozvani trik magične ruke. Ovaj trik ostavlja ljude potpuno zbunjenim, jer se stvara optički privid da jedna ruka prolazi kroz drugu.

Pročitajte još: Ugledao se na Nikolu Teslu i spavao samo TRI sata: Pogledajte šta mu se dogodilo posle SEDAM dana (VIDEO)

Aplikacija TikTok omogućava korisnicima da razmenjuju kratke video snimke i odgovorna je za pokretanje brojnih bizarnih trendova uključujući i ljubičasti šampon.

Ova najnovija zabavna optička iluzija pokazuje korisnike kako savijaju i ispravljaju ruke veoma brzo i istovremeno, kako bi stvorili utisak da jedna nestaje u drugoj, pa zatim izlazi na drugu stranu.

Pročitajte još: Srbi, danas je DUHOVSKI PONEDELJAK! Ispoštujte običaje i nikako se nemojte OGREŠITI

19-godišnja Tori Pareno iz Kalifornije nedavno je uspela da uspešno izvede trik koji je podelila sa svojim pratiocima na TikToku i Tviteru, gde ga je pogledalo više od devet miliona ljudi, a retvitovalo skoro 180.000.

Ni komentari nisu izostali. Neki su ovo nazvali čarobnjaštvom, drugi su se pitali "Šta se ovde dešava?", a treći da je kul i da žele i sami isto da probaju.

Pročitajte još: ODVRATNO ili ZADIVLJUJUĆE? Ovo je vlasnica najvećih USANA na svetu (FOTO)

Nekoliko ljudi je to takođe pokušalo, ali dok su nosili rukavice sa LED lampicama, koje su izgledale još luđe.