· · Komentari: 0
PLASTIČNE OPERACIJE

MUŠKARCI koji su potrošili STOTINE DOLARA da bi ličili na svoje idole, a ovo je REZULTAT (FOTO)

Plastična hirurgija sve više uzima maha, ali pojedini preteruju u ovoj naeri pa imaju želju da ličće na svoje idole.

rodrigo-alves.PNG
Rodrigo Alves želi da liči na Barbiku Foto: Printsreen Instagram/RodrigoAlvesUk

Dve stvari su zajedničke ovim ljudima: žele da izgledaju kao svoji idoli i na to su potrošili hiljade dolara. 

Herbert Čavez poželeo je da izgleda kao njegov omiljeni lik, a novac je uložio na plastičnu hirurgiju kako bi imao lice Supermena. Kako bi ispunio ovu želju morao je da odradi više od 20 operacija. 

Pročitajte još: Srpski hirurg otkriva koja je DAMA imala mnogo plastičnih operacija, a vi ni NE SLUTITE!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by herbert chavez (@herbertchavez_superman) on

 

Džastin Biber godinama je bio idol tinejdžera, njegovo pojavljivanje izazivalo je histerično vrištanje. Tobias Strebel ipak otišao je mnogo dalje, uložio je  100.000 dolara, kako bi ličio na ovog poznatog pevača. On je nažalost pronađen mrtav u svom stanu 2015. godine, a uzrok smrti bilo je predoziranje.

Pročitajte još:  Na dan venčanja, mladina mama je uradila NEOPROSTIVU STVAR - o tome se danima priča na društvenim mrežama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me #tobysheldon and #justinbieber overtime! Started different, finished the same! @justinbieber

A post shared by Toby Sheldon Bieber (@tobysheldon) on

Džordan Džejms Parke uložio je preko 100.000 dolara kako bi ličio na Kim Kardašijan. Puna usta, zategnuto lice i puni obrazi, kada ga pogledate deluje kao da je uradio svaku operaciju koju je moguće izvršiti na licu. 

Pročitajte još: Prošlog leta se pojavio stidljivo, ovog će ga nositi SVI

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍏🍋

A post shared by 💋💉Jordan James Parke💉💋 (@jordanjamesparke) on

Rodrigo Alves prvo je želeo da liči na Kena, sada je ipak svoju pažnju usmerio na Barbiku.  Duga plava kosa, uzak struk, fileri u usnama i grudima trebali bi da nas asociraju na Barbiku kada pogledamo Rodriga. 

Pročitajte još: ŠTIPAJTE, obojte ili čupkajte, ali sredite OBRVE na ova TRI načina

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.