Oglas
· · Komentari: 2
ZASTRAŠUJUĆE

Posle OVOGA više NIKADA nećete jesti JAGODE: Potopite ih u SLANU vodu i saznaćete zašto (FOTO)

Korisnici društvene mreže Tik Tok probali su i podelili rezultate sa pratiocima

Depositphotos_70959233_s-2019.jpg
Foto: Depozit foto
Oglas

Jagode sa šlagom, šećerom, u kolačima, tortama... Volimo ih i jedemo na sve načine. Pre svakog jela ovo crveno voće operemo pod mlazom hladne vode i smatramo da smo ih očistili. Međutim, na društvenoj mreži Tik Tok nedavno su se pojavili snimci u kojima su pojedini korisnici podelili video u kojem se vidi da se u jagodama kriju crvi!

Pročitajte još: Dosada može da bude i DOBRA, sve zavisi OD VAS

Tik tok je poznat po leglu informacija o stvarima koje nismo nikada želeli da znamo. Ovo je još jedan primer. Naime, pojedini korisnici su se dosetili da ubace jagode u vodu punu soli i da je kuvaju pola sata. Kada su izvadili jagode posle 30 minuta imali su šta i da pokažu.

Po kori jagoda gmizali su mali crvići boje kože koji su zaprepasitili sve njihove pratioce. Video je ubrzo postao viralan, a na tik toku ga je pregledalo i nekoliko miliona ljudi.

Pročitajte još: Sve vreme ste POGREŠNO JELI SLADOLED: Ovo je SEDAM ispravnih koraka

I to ne samo crvi! Kada je Loren Gambrel pokušala, saznala je da iza ovako kuvanih jagoda ostaje velika količina prljavštine.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas