Supruga Džon Travolte preminula nakon duge bolesti

Jelena Blažić

13. 07. 2020. 000000 16:00

Foto: YouTube printscreen /cinema.tv

Glumica i supruga slavne holivudske zvezde, Džon Travolte, Keli Pretson preminula je nakon duge i teške borbe sa karcinomom dojke.

Pročitajte još: Slavna glumica je detinjstvo provela u SEKTI, a zbog velikog SKANDALA umalo uništila karijeru

Slavni glumac, vest o smrti svoje supruge u 58. godini, potvrdio je stranim medijima: - Teška srca obaveštavam vas da je moja prelepa supruga Keli izgubila dvogodišnju bitku sa rakom dojke. Hrabro se borila uz ljubav i podršku svih nas. Moja porodica i ja zauvek ćemo biti zahvalni njenim lekarima i medicinskim sestrama u MD Anderson Kancer Center, svim medicinskim centrima koji su pomogli, kao i mnogim njenim prijateljima i voljenima koji su bili pored nje. Kelina ljubav i život uvek će biti upamćeni. Trebaće mi neko vreme da budem tu za svoju decu koja su izgubila majku, pa mi oprostite unapred ako se neko vreme ne čujete ništa od nas. Molim vas, znajte  da ću osetiti vaš izliv ljubavi narednih nedelja i meseci dok se ne oporavimo - napisao je Travolta uz objavljenu fotografiju supruge na društvenoj mreži Instagram.

Džon i Keli u braku su bili punih 29 godina. 2009. godine, doživeli su veliku tragediju kada im je sin Džet preminuo. Imaju ćerku Elu i devetogodišnjeg sina Bendžamina.