Lagana letnja poslovna garderoba koju ćete OBOŽAVATI! OVE komade morate imati u svom ormaru

14. 07. 2020. 000000 16:30

Foto: Depozit

Ne postoji izazovniji period od vrelog leta, po pitanju izbora garderobe. Sve što žene žele je da uskoče u svoj bikini i ne izlaze iz njega do početka jeseni. Ali odlazak na posao zahteva dozu smernosti i prikladnosti. Kako uklopiti ove dve krajnosti - želju za laganom odećom i prihvatljiv poslovni izgled?

Foto: Depozit

Iako prirodno svetliji tonovi dolaze u centar zbivanja, za sad još uvek neutralne boje vladaju modnom scenom. Čini se da svetski dizajneri nisu još u potpunosti spremni da se oproste od neutralnih tonova koji čine da se osećate komotno.

Pročitajte još: Ovo mora da je greška! Žene imaju nove CIPELE koje nikada NE NOSE?

Osim toga, nenametljive boje poput bele, bež, krem, svetlo sive i boje bele kafe će vam pomoći da izbegnete pregrevanje tokom leta, čineći pri tom da izgledate vrlo atraktivno.

Svakako da je tu i crna boja u doduše vrlo malom obimu, tek toliko da začini vašu pojavu.

U zavisnosti od toga kakav stil preferirate na poslu, možete odabrati široke neutalne pantalone, kao i one sa dubokim strukom, bele ili neke druge neutralne boje, kao i usku majicu ružičastog tona bez rukava, koja će učiniti da izgledate zaista ležerno.

Foto: Depozit

Pročitajte još: Nabavite SAFARI haljinu "A" kroja, maramu sa ANIMAL printom i spremni ste da sve OBORITE S NOGU

S druge strane, za nešto elegantniji izgled dobar izbor su ležerne bluze i pantalone ispod kolena, kao i nešto više potpetice koje će izdužiti vašu figuru.

Svakako da je preporučljiva i neka nežna midi varijantna suknje sa bolerom ili maramom preko ramena.

Poigrajte se teksturama materijala kako biste stvorili efektniji utisak.