Oglas
· · Komentari: 0
LETNJA MODA

MERMERNI nokti uz pomoć čaše VODE, zašto da ne? (VIDEO)

Oduvek ste želeli da imate nokte koji će se slagati sa svakom garderobom koju obučete? Ovi nokti su rešenje.

Oglas

Mramorni nokti se prave izuzetno jednostavno, a potrebno je desetak minuta da bi svaki bio drugačiji! Spremite čašu sa vodom, raznobojne lakove i štapiće za uši.

 Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Pročitajte još: Ovi nokti će kod MUŠAKRCA izazvati ŽELJU za SEKSOM (VIDEO)

Za početak, nokte isturpijajte, uklonite zanoktice i namažite ih osnovnom, belom bojom.

Spremite najmanje pet boja lakova i čašu vode.

Čašu sa širim otvorom napunite vodom. Pripremite lakove raznih boja. Jedan po jedan lak otvarajte i ubacujte kap u čašu sa vodom. Lak će napraviti mrlju, a u sredinu kapnite novi lak.

Trudite se da svaka kap bude drugačije boje i da se razlika među bojama jasno vidi. Najbolji efekat se postiže sa najmanje sedam boja.

Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education
Kada napravite šaru u vodi polako uronite nokat!

Kada ste kanuli najmanje pet-šest kapi laka pažljivo nokat spustite u vodu. Nokat će pokupiti sav lak, podignite prst i štapićem za uši uklonite višak sa kože.

Pročitajte još: Ovo morate probati: ZARĐALI nokti koji ZVECKAJU! (VIDEO)

Ponavljajte postupak za svaki nokat sve dok ne ukrasite svih deset. Istina, efektno izgleda i kada se napravi samo jedan mramorni nokat.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas