Želite da ostavite utisak BOGINJE STILA u četvrtoj deceniji? Evo koje trikove morati primeniti

Kristina Malešević

20. 09. 2020. 000000 13:00

Foto: Depositphotos

Želja da izgledamo mlađe i poletnije u odnosu na realne godine, želja je i težnja svih žena. Tako često zaboravimo na realnosti i obučemo nešto što nikako nije primereno našim godinama.

Pročitajte još: Pronađite pravu NIJANSU PUDERA za vaš ton kože

Stručnjaci savetuju da u četrdesetim godinama ne treba da izgledate premlado, jer ćete takvim odevnim predmetima pobuditi samo negativnu pažnju. U četrdesetima se od žena očekuje oblačenje sa ukusom, uz dozvoljenu malu dozu otkačenosti.

Pročitajte još: Kako pravilno ČEŠLJATI KOSU prema tome da li je RAVNA ili KOVRDžAVA

Naravno, ovo se odnosi i na boje, jer u današnjim radnjama je lako pronaći komade odeće koji bi vam odgovarali krojem, ali boja bi bila primerenija za neku drugu generaciju.

Pročitajte još: ČAŠA ZDRAVLJA sprečava loš zadah, ČUVA ZUBE i kosti

Takođe, nemojte oblačiti odeću koja će od vas napraviti gospođu u zlatnim godinama, jer ste za to definitivno premladi. Pokušajte naći zlatnu sredinu između mladalačke lepršavosti i ozbiljnosti zrelih godina.

I, naravno, bacite iz ormara sve one komade odeće koji tamo stoje dvadesetak godina i svakog ih proleća pokušavate iznova navući na sebe. Telo se menja sa godinama i retki mogu tako dugo nositi iste stvari, ma kako bezvremenske one krojem bile.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU