Oglas
· · Komentari: 0
STIL

Šta NIKADA muškarac ne sme da obuče uz ODELO

Obično se kaže da je muškarcima najlakše da odaberu odgovarajuću odevnu kombinaciju koja će im omogućiti da izgledaju savršeno u svakoj prilici, ali veoma je bitno kako će uz određenu garderobu uklopiti cipele i čarape

Depositphotos_43447885_s-2019.jpg
Foto: Depozito
Oglas

 Važno je znati osnovna modna pravila, ali dobro je da se rukovodite i ličnim afinitetima i da svom stilu date prepoznatljiv pečat. Čak i ako ponekad prekršite modna pravila ne zaboravite da je u trendu ono što volimo da nosimo i u čemu se osećamo prijatno. Međutim, pored dobrog stila u oblačenju najvažnije je da muškarac  da bude čist i negovan.

Pročitajte još: Ukoliko imate ovih ŠEST NAVIKA, vi ste dasa sa stilom i žene vam ne mogu odoleti

Muški celulit
Poblem sa celulitom imaju i muškarci, ali se kod njih “pomorandžina kora” pojavljuje na manje vidnim mestima.Tri odsto muškaraca ima celulit  u predelu abdomena i iznad struka i tome su najčešće podložni gojazni muškarci. Celulit će nestati ukoliko pređete na izbalansirani način ishrane i počnete da se bavite fizičkom aktivnošću.

Čarape jarkih boja

Ipak, važno je poštovati nekoliko pravila. Uz odelo nikako nemojte nositi čarape jakih boja i upečatljivih šara, već ih sačuvajte za ležernije prilike. Farmerke i kratke pantalone najbolje idu uz tamne kratke čarape koje pokrivaju samo stopala (kako se ne bi videle iz obuće), ležerne cipele ili patike.

Crvenilo na licu

Mnogi muškarci posle brijanja imaju problem sa crvenilom na licu.

Kupite oštar brijač

Kako bi se to izbeglo, preporučuju se oštriji brijači, jer će tupi i korišćeni još više iziritirati kožu. Ako do toga, ipak, dođe, sigurno će vam pomoći razni preparati, a mi vam predlažemo da na potpuno prirodan način rešite problem i to uz pomoć meda.

Pročitajte još: Muškarci vole kada im se žene dive, a SAT I CIPELE otkrivaju mnogo

Posle brijanja nanesite na lice tanak sloj domaćeg meda i ostavite da odstoji desetak minuta. Nakon toga isperite lice hladnom vodom i nanesite umirujuću kremu.

Muškarci imaju nežniju kožu Foto: Depozitfoto

Med će vam umiriti crvenilo i ujedno nahraniti kožu, a ima i antiseptično dejstvo, pa ćete se pomoću njega rešiti toksina i bakterija.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas