Odabir BOJE LAKA za nokte nije slučajan! Evo šta ona govori o nama

Kristina Malešević

30. 09. 2020. 000000 19:40

Foto: Pixabay

Osim strasti, romantike i sprenosti na fler, crvena boja laka za nokte na ženskim rukama govori da je reč o pripadnicama lepšeg pola koje u sebi nose puno energije i koje uspevaju da se izbore za sve ono što žele i zacrtaju.

Pročitajte još: Isušeni pramenovi? Recite im ZBOGOM! Evo kako da napravite GEL OD LANENOG SEMENA za kovrdžavu kosu

Lak sa sitnim šljokicama karakteriše razigrane, zabavne žene koje vole dobar humor, traže uzbuđenje u svemu i na život gledaju kao na dobru zabavu. Naravno, samo je po sebi jasno da takav lak stavljaju da bi bile primećene.

Pročitajte još: RIBLJA KOST: Za sve prilike i za svaki tip kose - KRATKU, KOVRDžAVU, RAVNU (VIDEO)

 

Ukoliko žene nose jarku boju noktiju, jasno je da je reč o tipu žena koje vole da budu zvezde zabave. Karakteriše ih slobodan duh, kojim se izdvajaju iz mase. Sramežljivost je reč koja ne postoji u njihovom rečniku, a do mišljenja drugih ne drže mnogo. 

Žene sa florescentnim noktima žele da budu u centru pažnje, a one sa tamnim nijansama šalju poruku snažne ličnosti

Kreativne žene nose neobične umetničke šare na naoktima. To su spontane i optimistične osobe kojima planiranje nije jača strana jer žive u trenutku i vrlo dobro se znaju izraziti u svemu što rade. 

Pročitajte još: Vraća se STEPENASTA KOSA: Pristaje svima, a ovaj efekat želimo

Jake ličnosti koje vole tajanstvenost nalakiraće nokte tamnim nijansama laka koji će jasno izraziti njihovu snažnu ličnost koja ne poštuje pravila i živi za bunt. 

Neutralne boje naći će se na noktima opuštenih osoba kojima isticanje nije zanimljivo, jer ih njihova blaga narav i zadovoljstvo svojim izgledom najbolje predstavljaju upravo u tim bojama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU