Oglas
· · Komentari: 0
NOKTI

Trikovi pomoću kojih možete osušiti lak na noktima "ZA SEKUND"

Bez davanja novca na sprej za sušenje laka

Depositphotos_49757731_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Trebaju vam lepi i uredni nokti, a u manjku ste sa vremenom? Sigurno vam se desilo da u želji da što pre nalakirate i osušite lak na noktima, pokvarite svoj rad i dobijete mrljav izgled. Otkrivamo vam trikove pomoću kojih možete "za čas" osušiti lak. 

Pročitajte još: ŠTA JE, BRE, OVO? Devojke poludele za novim trendom: Nokti kao OTVARAČ ZA FLAŠU! (Foto)

Način na koji lakiramo nokte

Foto: Depozit

Nije nevažno na koji način nanosite lak za nokte - definitivno treba da izbegavate debele slojeve jer se oni jako sporo suše, plus lak na noktima ne izgleda naročito atraktivno. Dakle, umesto jednog debelog, izaberite da nokte lakirate u dva ili čak tri tanka sloja, i to tako što ćete sačekati da se naneseni sloj osuši pre nego što stavite sledeći.

Led

Pre nego što nalakirate nokte, u posudu sipajte vodu i stavite nekoliko kockica leda. Kada nalakirate nokte, ubacite prste u ledenu vodu na minut. Na ovaj način se lak neće stegnuti samo na površini, već skroz unutra, tako da ga nećete oštetiti nakon toga.

Pročitajte još: SVAKA ŽENA u svom neseseru sa šminkom mora imati - VAZELIN! Pogledajte i zašto (VIDEO)

Bademovo ulje

U bočicu s raspršivačem sipajte 2 dl vode i kašičicu bademovog ulja, pa isprskajte nokte. To će sprečiti pojavu ružnih tragove na njima i negovati kožicu okolo.

Foto: Depozit

Fen

Od pomoći vam može biti i fen za kosu! Slobodno ga upotrebite na kratko kako biste ubrzali proces sušenja laka na noktima, s tim da ne treba da koristite standardnu funkciju toplog vazduha, već funkciju hlađenja, koju danas ima svaki fen.

Pročitajte još: Šminku i preparate za lice čuvajte u - FRIŽIDERU! Za to postoji DOBAR RAZLOG

 

Zamrzivač

Ruke na nekoliko minuta stavite u zamrzivač, ali ovu metodu izbegavajte na visokim temepraturama jer otvorena vrata mogu da oštete uređaj.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas