Tri modna detalja u koja morate da investirate

Jelena Blažić

19. 11. 2020. 000000 11:00

Foto: depositphotos

Nije potrebno imati mnogo odevnih kombinacija, ali je potrebno imati nekoliko bitnih dodataka, kojima ćete upotpuniti svoj izgled.

Pročitajte jooš: Hulahopke vam često pucaju? Uz ovaj TRIK to se neće više događati

Prema rečima svetskih modnih stilista, postoje tri modna komada na koje je potrebno da potrošite pare, dok sa drugim stvarima se možete igrati i u najeftinijim varijantama.

Klasična crna pismo tašnica - Ova elegantna torbicaide uz gotovo sve i savršeni je odabir za ozbiljan ručak kao i večeru u gradu. Uložite u zgodnu kožnu torbicu, možda sa zanimljivim detaljima i čvrstom ručkom.

Foto: despositos

Cipele na štiklu - Prelepo dizajnirane cipele na štiklu, bilo da je reč o sandalama ili klasičnim štiklama, trajaće godinama i moći ćete da ih nosite u različitim situacijama. Nabavite malo matiranu verziju kako biste ih s jednakom lakoćom mogli da nosite i na letnu haljinicu i toaletu dostojnu crvenog tepiha.

Foto: despositos

Klasični bezvremenski sat - Iako smo verovatno u iskušenju da vreme pratimo isključivo na mobilnim telefonima, mnogo je bolje, osloniti se na ručni sat. Srednje veliki metalni sat možete da se kombinuje uz sve, dok su satovi s kožnim narukvicama, inspirisani muškim kolekcijama, prilična klasika.

Foto: despositos

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU