· · Komentari: 2
PRIMERENO OBLAČENJE

MODNI KOMADI koje bi žene u četrdesetim trebalo da izbegavaju

Kad napunite 40 godina, na ove komade odeće zaboravite!

1605090542_Depositphotos_211730734_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Ovakva garderoba više nije za vas, kažu modni stručnjaci. Iako ne postoje pravila koja treba slepo pratiti ma koliko godina imate, ovo su neke od stvari koje žene posle 40 ne bi smele da nose! 

Providna odeća

Providna odeća je namenjena mlađoj populaciji, pa tako modni stručnjaci savetuju da žene u zrelim godinama izbegavaju ovakvu vrstu odeće, koja će na njima izgledati vulgarno. Ono što može poslužiti kao alternativa su komadi odeće sa više čipke.

Pročitajte još: Da li želite da sakrijete ili nagalasite OBLINE? Šta treba da nosite

Možete nositi suknje sa čipkanim delovima, duže suknje sa šlicem, bluzu sa čipkastim rukavima

Kratke majice

Nijedna žena ne bi smela da dozvoli sebi ovakav komad odeće, ma koliko joj dobro stajao. Kratke majice koje otkrivaju stomak namenje su mladim devojkama.

Foto: Depozit
Foto: Depozit
Strukirana majica je daleko bolji izbor u ovom slučaju

Pročitaje još: Ove ČETIRI stvari čine da izgledate STARIJE

Uske i iscepane farmerke

Ženama u četrdesetim više pristaju ženstveniji modeli farmerki, kao što su pantalone dubokog kroja ili klasične pantalone sa ravnim ili malo širim nogavicama koje odlično idu uz štikle.

Pročitajte još: Kako da uklonite FLEKE OD VOĆA: Ova sredstva imate kod kuće

Previše nakita

Mnogi stručnjaci za modu kaže da žene u ovom dobu ne smeju da preteruju sa nakitom, jer tada vlada umerenost, a nagomilavanje može samo da vam doda godine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.