· · Komentari: 0
UREĐENJE

OVAJ STIL uređenja doma je neprevaziđen, a jedna BOJA mu daje lični pečat (FOTO)

Bela boja pruža osećaj čistoće, sklada, mira, a bele kuhinje su odraz elegancije i stila.

1605524602_Depositphotos_60964947_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Bela kuhinja se lako uklapa u svaki dom i u skoro svaki dizajn bilo da je klasičan, savremen, rustični, električni ili skandinavski. 

Kako bi bela kuhinja izgledala lepše i dinamičnije, dodajte malo boja. Boje se mogu uvesti kroz pločice za pod, radne ploče ili komade nameštaja. Toplije boje poput crvene, braon, narandžaste daće vedrinu beloj kuhinji. Takođe, barske stolice će sa nekoliko ukrasa dodatno oživeti prostor.

Pročitajte još: Detalji koji će vašu DNEVNU SOBU učiniti da izgleda kao iz časopisa

Bela boja stvara osećaj otvorenosti, a sjajne površine reflektuju svetlo, mala kuhinja izgleće vizuelno veće, a mračna svetlije

U belu kuhinju se mogu dodati i crni elementi koji će dati dašak elegancije beloj kuhinji.

Pročitajte još: Zašto nam ZAVESE nisu tako potrebne?

Foto: Depozit

Važan element u izgledu belih kuhinja su svetla i njihov raspored. Kombinacijom svetla postavljenih na pravom mestu, kao i čiste bele boje sa šarenim detaljima kuhinja će izgledati svetlije.

Bela je bezvremenska boja koja je savršen izbor za kuhinje savremenog, ali i klasičnog dizajna. 

Pročitajte još: Kako da uredite dom u ZELENIM TONOVIMA: Ideje su pred vama

Bele kuhinje su pogodne za male prostore koji imaju manjak prirodne svetlosti, jer bela stvara osećaj otvorenosti a sjajne površine reflektuju svetlo i čine prostor vizuelno većim.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.