Košta 40 dinara i PROVEREN je zimski ruski lek za podizanje imuniteta

15. 12. 2020. 000000 12:10

Foto: Piksabej

Cvekla je jedan od najboljih prirodnih onkoprotektora. Sadrži betain - aktivnu supstancu koja zaustavlja razvoj određenih vrsta tumora.

Pročitajte još: RUSKI lekar Torsunov tvrdi: Lezite na vreme, u suprotnom – vaša INTELIGENCIJA OPADA

Na bazi soka od cvekle je bio sinteziran antikancerogeni preparat antozim koji je pokazao svoju efikasnost u lečenju pacijenata posle zračne terapije.

Idealna doza je 200 grama cvekle dnevno.
Koliko se pije?
U početku tretmana uzimajte samo čajnu kašičicu soka nekoliko puta dnevno. Postepeno povećajte dozu, ali nemojte preterati. Maksimalna količina soka, koju možete da popijete tokom dana je 600 ml.

Sok od sirove cvekle se najčešće primenjuje u lečenju tumora pluća, želuca i bešike. Pored toga pacijentima se preporučuje da konzumiraju najmanje 200 g kuvane cvekle dnevno.

Međutim, za pravljenje lekova i jela tokom tretmana ne sme da se koristi prskano i modifikovano povrće koje je odgajano u nađubrenom zemljištu.

Recept za sok

Izrendajte oljuštenu sirovu cveklu i iscedite sok kroz gazu. Ostavite napitak da odstoji 2 sata u frižideru, i samo nakon toga možete ga konzumirati.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Odličan za zdrave, lekovit za bolesne Foto: Piksabej

Pročitajte još: Ruski travar DMITRI: Muškarci, ne kupujte skupe preparate, OVA BILJKA sprečava ĆELAVOST

Inače se preporučuje da uzimate 100 ml soka pet puta dnevno pola sata pre jela i još 100 ml noću. Tretman traje najmanje godinu dana.

Pošto se čist sok od cvekle teško vari, možete da ga pomešate sa ceđenim sokom od šargarepe.
Sok od cvekle se ne preporučuje kod dijabetesa, osteoporoze, niskog pritiska i crevnih oboljenja.

Pročitajte još: ČUVENI lekar MOLOHOV se kune u KRALJA JESENI i CARA ZIME: Rusi leče 20 BOLESTI belim korenom!

Recept za kvas od cvekle

Jednu izrendanu glavicu cvekle pomešajte sa četiri supene kašike mrvica od ražanog hleba. Dodajte malo šećera pa prelijte sa dva litra mlake i prokuvane vode. Prespite napitak u staklenu teglu, poklopite i ostavite 2-3 dana da odstoji na toplom mestu.

Nakon završetka fermentacije procedite i ohladite kvas.