Da li znate koje su četiri muške osobine neodoljive ženama?

Jelena Blažić

26. 05. 2021. 000000 18:00

Foto: Pixabay

Ipak, ni savršen fizički izgled nije ono što privlači sve žene. Otkrivamo vam četiri neočekivane muške osobine koje žene "obaraju s nogu".

Pročitajte još: Preljubu priznaje 20% muškaraca, a žena?

Indeks telesne mase

Istraživanja su pokazala da su muškarci koji imaju skladno telo najatraktivniji ženama. Prosečan indeks telesne mase (BMI) koji muškarac treba da ima je 20.85. Naučnici objašnjavaju da je to povezano s podsvesnom željom za zdravim i plodnim muškarcem.

Foto: despositos

Noge

Dok muškarci maštaju o ženama dugih vitkih nogu, žene na suprotnom polu žele nešto potpuno suprotno. Nekoliko istraživanja pokazalo je da su ženama privlačniji frajeri kraćih nego proporcionalnih nogu. Ovde je možda reč o trendu fudbalera, a možda jednostavno žene vole mišićave noge.

Ožiljci

Ožiljci su oduvek ženama bili vrlo privlačni i seksipilni. Oni simboliziraju opasnost, hrabrost, kao i snagu muškarca, te muškarac s ožiljkom na licu, grudima ili leđima vrlo lako može proći kao "mačo muškarac", što je još jedna popularna ženska maštarija.

Pročitajte još: Ako posedujete ovu osobinu bićete srećnije u vezi

Dobri momci

Iako pojam "mačo" tipova podseća na holivudske zavodnike, o kojima žene često maštaju, u stvarnom životu je drugačije. Osećajnost, humanost, pristojnost, nesebičnost i požrtvovnost osobine su savršenog muškarca na koje će pasti svaka žena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU