· · Komentari: 0
ljubavni odnosi

Istraživanja kažu: MUŠKARCI više PATE zbog prošlih LJUBAVI, ali o tome GOVORE MANJE od žena

Potvrđeno je da bi se jedan od pet muškaraca vrlo rado vratio prvoj ljubavi

1601557238_Depositphotos_44256655_s-2019.jpg
Foto: Deposit

U Velikoj Britaniji sprovedeno je nekoliko istraživanja na temu emotivnih odnosa muškaraca i žena, a rezultati jednog su privukli posebnu pažnju, reč je o tome koliko muškarci pate za bivšim ljubavima.

Potvrđeno je da bi se jedan od pet muškaraca vrlo rado vratio prvoj ljubavi. Čak je 20 posto muških ispitanika otvoreno priznalo da planiraju povratak nekadašnjoj ljubavi!

Pročitajte još: Zašto osobe koje su u BRAKU VARAJU svoje partnere: Postoji 5 glavnih razloga

Isto je istraživanje pokazalo da žar prve ljubavi puno više tinja kod muškog roda – 14 posto ispitanika zaista je stupilo u kontakt s prvom ljubavi kako bi pokušali da ožive strast. Osim toga, jedan od šest muškaraca održava redovan kontakt s bivšim partnerkama.

Žene u mnogo manjoj meri žele da se vrate svojim bivšim ljubavima, otkriva istraživanje, ali se četiri od deset anketiranih žena nada da će im se vratiti bivši dečko.

Pročitajte još: Odgovor je u POGLEDU: Da li ćete ostati PRIJATELJI ili POSTOJI NEŠTO VIŠE

I muškarci i žene najčešće koriste društvene mreže kako bi obnovili kontakt s bivšima. Verovali li ili ne, ali muškarci više pate za prošlim ljubavima, ali mnogi to ne pokazuju, pa i ne pominju ta vremena, dok žene imaju tu naviku i potrebu da sve ispričaju i po nekoliko puta, dok vreme ne učini i prošlost ostavi prošlosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.