"Uštinite se" u struku, zavolite uske suknje: Modni saveti za niske devojke (FOTO)

02. 03. 2021. 000000 08:10

Foto: Depozit

Modni poznavaoci tvrde da je moguće biti u trendu i izgledati odlično uz nekoliko pravila koje važe za niže dame. 

Kad god možete "uštinite" se u struku. Naglašen struk će učiniti da noge izgledaju duže, pa će i čitava figura delovati izduženije. Još jedan trik za vizuelno povećanje visine je kombinacija kraće suknje i manje ili više špicastih cipela. 

Pročitajte još: PEPITO će se nositi i ovog proleća, ali zaboravite i crnu i belu! Evo u ovim bojama ćemo ga nositi (FOTO)

Kada je već o obući reč, nižim damama neće dobro doći obuća sa raznim dodacima, ukrasima, pa čak ni kaiščići. Idealno rešenje je cipela koja otkriva ris poput klasične salonke.

Očigledno je da će obuća sa potpeticama učiniti da budu više, ali postoje i one pripadnice nežnijeg pola kojima ne prijaju visoke štikle.

U tom slučaju, poručuju modni stručnjaci, primenite pravilo "I mala štikla je bolja od nepostojeće".

Pročitajte još: Sako, pantalone, bluza, haljina...Svi komadi ovog proleća moraju biti u tonovima JORGOVANA (FOTO)

Dugačak kaput koji savršeno stoji samo je jedan od trikova koji Kim Kardašijan, trenutno najpoznatija niska žena na planeti, obilato koristi. Kada ste u nedoumici birajte crne stvari jer ništa neće učiniti figuru dužom kao što će to uraditi kombinacija crnih pantalona i čizmica. 

Zavolite uske suknje, one su sjajan saveznik nižih devojaka.

Takođe, nemojte nikada nositi velike torbe jer ćete pored njih izgledati još manje nego što jeste, a na taj način čuvate i kičmu jer se nećete savijati pod teretom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU