· · Komentari: 0
stil

Sofija Milošević ovog puta bira URBANOST I UDOBNOST: Kako je uklopila 3 najpopularnija modela za proleće?

Sofija Milošević jedna je od najpoznatijih srpskih manekenki.

1614156868_0d67338e441adb4b17ede236e8cd3e87bf096d81.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Happy

Važi za damu koja u odabiru garderobe ne greši. Možemo je videti i u elegantnim haljinama koje sama kreira, ali i u onim urbanim i opuštenim.

Pažnju nam je privukla njena poslednja kombinacija koja kaže udobno.

Pročitajte još: Jelena Karleuša ponela NEODOLJIVE CIPELE: Model koji će žene želeti ovog proleća (FOTO)

Sofijin izbor ovoga puta su biciklističke, duks i karirani kaput od tvida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Ponela je nekadašnji veliki hit 80-ih i 90-ih godina - biciklističke. Prošle godine vratile su se i brzo zauzele mesto vodećeg prolećnog i letnjeg komada. Udobne su, a imaju i veliku mogućnost kombinovanja.

Pročitajte još: Kako ukombinovati jamboliju na leđima, a da se za vama svi okrenu (FOTO)

Sofija ih je uparila sa jedostavnim, sivim duksom sa kapuljačom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Preko je obukla kaput, klasičnog korja kariranog printa. Vanvremenski model u kome ćemo uvek izgledati dobro stilizovano.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.