Oglas
· · Komentari: 0
STIL

Parižanke su dame od stila, a uz TRI klasične kombinacije nećete pogrešiti

Francuskinje se i dalje drže pravila "manje je više", jer najjednostavniji odevni predmeti su ujedno i najefektniji.

1614084157_pari.PNG
Foto: Youtube/ screenshot ParisianVibe
Oglas

Svaka žena u ormanu mora da ima crnu haljinu, belu košulju, kamel mantil i beretku. Uz ove delove garderobe se sve slaže i kada se njima dodaju detalji, poput marame ili kaiša, dobija se željeni izgled.

Pročitajte još: Vizantijsko-plava jakna je HIT proleća

1. Trenčkot

Ženski trenčkot je klasika i mantil do kolena treba da ima svaka žena u ormanu. Najpraktičnija je teget boja, ali kamel ide uz sve i savršen je za prolećne dane. Katrin Denev je u takvom bež trenčkotu šetala po kiši, noseći kišobran i svetlo plavu maramu oko vrata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @parisianvibe

2. Crna haljina

Pogrešno je misliti da mala crna haljina treba da se nosi samo noću. Tačnije, to zavisi od haljine. Ukoliko je dekolte dubok - haljina se nosi samo noću. Međutim, crne haljine izgledaju savršeno kada su u stilu francuskih kreatora poput Iv Sen Lorana i imaju oko vrata belu kragnu i maramu. Upravo takvu haljinu nosila je Ketrin Denev u filmu "Lepotica dana" i izgledala je prekrasno.

Pročitajte još: Udobno i zavodljivo: Ponesite BELU KOŠULJU na razne načine!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris (@paris)

3. Beretka i džemper

Beretka je francuski klasik koji je odličan za kišni dan, jer čuva kosu od vlage. Obično po kišnom danu ne znate šta da obučete, a beretka je dobar početak. Uz beretku obucite džemper i pantalone. Vodite računa da boja pravi kontrast sa ostatkom garderobe, jer će se samo tako istaći.

Pročitajte još: Kako ukombinovati jamboliju na leđima, a da se za vama svi okrenu (FOTO)

Pročitajte još: Ana Ivanović pokazala kako treba da se oblači DAMA: Najlepša teniserka predstavila 4 SVAKODNEVNE i ELEGANTNE kombinacije (VIDEO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas